(ВІДЕО) У районі операції Об'єднаних сил викрито канал контрабанди тютюнових виробів

НАЗАД
24 сiчня 2019 09:24

10 тисяч пачок тютюнових виробів на попередню суму оцінки 300 тисяч гривень вилучено. До Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 199 КК України.

На виконання розпорядження Командувача Об'єднаних сил щодо посилення боротьби з незаконним переміщенням товарів через лінію розмежування оперативні співробітники Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби та Національної поліції, що спільно діють у складі Об'єднаних сил, припинили незаконне переміщення великої партії підакцизних товарів з тимчасово окупованої території України.

Учора під час реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби щодо переміщення на контрольовану територію України контрафактних тютюнових виробів поза межами діючих гуманітарних дорожніх коридорів, правоохоронці зафіксували рух з м. Волноваха автомобіля «Mitsubishi» та на одному з блокпостів, поблизу Маріуполя, зупинили та здійснили огляд автівки.

У результаті, в кузові автомобіля прикордонники виявили 20 ящиків сигарет з підробленими марками акцизного збору. Водій затриманого транспортного засобу пояснив, що він виступав лише перевізником і не знав, що саме в коробках.

Так це чи ні – з’ясують правоохоронці разом із встановленням всього кола причетних до протиправної діяльності осіб, адже як походження, так і якість цих виробів є дуже сумнівною, а їх подальше розповсюдження на контрольованій території України взагалі може бути небезпечним.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси